Zoekt u betaalbaar advies? Bezoek Administratiekantoor SSA Balans.

Zoekt u betaalbaar advies? Bezoek Administratiekantoor SSA Balans.

18/04/2019 0 Door admin8

Wat kunt u verwachten van administratiekantoor SSA Balans? Wat u kunt verwachten van SSA Balans het personeel is erg klantvriendelijk en professioneel. Ze hebben altijd het beste met u voor en dat tegen een scherpe prijs.

SSA Balans

Diensten van SSA Balans

De diensten bij SSA Balans zijn het volgende aangifte inkomstenbelasting, aangifte loonbelasting, aangifte omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, fiscaal juridisch advies, investeringstoets, jaarrekeningen, krediet aanvragen, personeelsvraagstukken, periodieke management rapportages, second opinion en salarisadministratie

 

Mijn ervaring

Ik heb zelf een eigen bedrijf en mijn omzetbelasting aangifte laten doen door SSA Balans en ben hier zeer tevreden over. Ze kwamen hun afspraken netjes na en hielden mij op de hoogte hoe of wat. Ik voelde mij ook op mijn gemak bij het personeel ze namen echt de tijd voor mij en heb dit als prettig ervaren. Ik raad dit daarom zeker ook aan bij andere. De prijs was ik ook tevreden over ik vond het niet te duur.

 

Contact

Als u contact wilt opnemen met dit bedrijf dan kunt u dat doen via de website, door een mailtje te sturen naar info@ssabalans.nl, door te bellen naar 06-41633215 en u kunt ook altijd even binnen komen lopen bij ons filiaal in Arnhem.