Uw huis verkopen en op zoek naar een makelaar Elst?

Uw huis verkopen en op zoek naar een makelaar Elst?

27/06/2019 0 Door admin8

Wilt u een huis kopen of verkopen? Dan bent u bij Heezen & Jansen juist.

Huis kopen of verkopen

Wanneer u opzoek bent naar een huis of een huis wilt verkopen bent u hier aan het juiste adres. Heezen en Jansen helpt al een aantal jaren mensen met het kopen verkopen hun huis.

mijn ervaring

2 maanden geleden was ik opzoek naar mijn eerste koophuis. Daarvoor zocht ik een makelaar die mij daarmee kon helpen. Ik ging op internet opzoek naar makelaar Elst. Daarmee kwam ik uit bij Heezen & Jansen. Een bedrijf met al vele jaren goede ervaring ook in de omgeving.  Heb de volgende dag contact opgenomen en mocht langskomen voor een kennismakingsgesprek. Een heel fijn gesprek gehad met Bram Heezen en gekeken wat de mogelijkheden waren voor mijn budget. Ook heb ik mijn wensen op een rijtje gezet. Ze zouden ermee aan de gang gaan en een aantal huizen uitkiezen. Na 2 weken waren er al een aantal huizen gevonden en aan mij laten zien. Ik moest een keuze maken en dan gingen we samen een aantal huizen bekijken.  Na 4 huizen de keuze kunnen maken en woon er nu al 1 maand, het bevalt super en wil Heezen en Jansen makelaardij Elst heel erg bedanken voor de goede service.