Een goede aluminium prijs bij kh-metals

Een goede aluminium prijs bij kh-metals

12/07/2019 0 Door admin8

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van mijn eigen scheepswerf. IN de werf lagen een aantal aluminium boten die niet meer gemaakt kunnen worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar de actuele aluminium prijs om een bedrijf te vinden die het aluminium op wilde kopen. 

Zeer veel bedrijven dat aluminium inkopen 

Toen ik op het internet op zoek ging naar de aluminium prijs kreeg ik erg veel zoekresultaten  van bedrijven dat aluminium inkopen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van kh-metals. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook de actuele aluminium prijs te vinden. Ook zijn alle voorgaande klanten die het bedrijf heeft gehad zeer positief. Het bedrijf heeft namelijk een klantbeoordeling van een 4,79 uit 5. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan het bedrijf te brengen om het aluminium te verkopen.

oud-aluminium-prijs

Zeer goed geholpen door een van de medewerkers

Een van de medewerkers van het bedrijf had mij erg goed geholpen met het uitladen van het aluminium. Dit werd vervolgens gewogen en ik werd hierna direct uitbetaald. Daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is aan rené bedrijf dat aluminium en koper inkoopt.